snöreven goes thnöodjur

Tova är en söt liten flicka, som just nu har en profilbild på facebook där hon gestaltar en kycklings olika känslor. Ni fattar att hon är söt va?

"Jag och mina kompisar skriver ibland dikter till varandra, eller mest Tova som skriver dikter till mig. Elaka såklart." - Jenny

Idag fick jag en dikt. Det är internt så jag förstår åter igen om ingen fattar. Jag är så glad över att hon använde minst fem hjärnceller i ungefär en minut för att skriva detta till mig. Blir så rörd, TACK Tova. 

Exakt såhär fick jag den på fb-chatten för fem minuter sedan:

snöreven hoppar i backarna, - poof -,
så åker den ner i hålorna. - poof - så
hoppar den på en hermelur.. det är
inte lätt, att vara ett THNÖODJUR



Källa: Detta var googles lameass svar på en snöräv. Tyckte den var ganska fin och passar bra till Tovas fina lilla dikt. Men den där fula texten hade jag klarat mig utan ...orkar dock inte börja photoshopa, så jag gillar bara läget for now.



hello hello hello

Meeeeen glad jävla sån här valentiondag på dig också va...

Idag är det ju jag som är asglad. Fixat ett prov och dyker rakt in i date med naturkunskapsboken. Inte vila, det är för loosers. Naaah, okej jag powenappade i två timmar så nu kommer jag ofrivilligt att plugga hela natten. Dock är det såhär... naturkunskapsboken och jag kommer aldrig hålla. Fram tills fredag, sedan är det jag som dumpar bigtime! På torsdag kommer vi att gräla och jag kommer att gråta, jag vet det. På fredag är det slut. Happy ending liksom.

Nu har jag planerat cheatning mot nk-boken... Det är dags att leta material till min sommarklänning (som jag ändå aldrig kommer ha tid att sy förrän till hösten). Känner för att göra en med öppen och låg rygg. Nonchalant ska den också vara. Lite så: fyfan vad jag inte bryr mig, så jag tar den här klänningen idag- inte ful, inte snygg.
Jag ränkar inte med att någon ska fatta, har nog ändrat mig femhundra gånger innan jag väl sätter igång. Har ju gjort två söta, vita klänningar tidigare och är trött på det.

Lika mycket som jag hatar natukunskapen just nu, hatar jag att erkänna att jag gillar denna låten; hello

Hello... nej, hejdå.

resultatet av ingenting:

...uttråkning.

Idag har jag klippt mig. Det blev inte så jävla bra.
True story and end of this conversation.

ingenting, dag II (tvååå, inte elva)

Nu är jag glad. Hög på mig själv. Eh, nej men jag har tränat och ätit sushi. Det här med att göra ingenting känns sjukt bra. Endorfiner som bubblar och min längtan efter sushi (som har pågått i minst tre veckors tid) är äntligen borta ...tills imorgon möjligtvis. Dagens fail var att jag tappade en hel nigiri rakt ner i sojan. Fett lesen hest.

Det där är precis allt jag har gjort idag. Okejdååå, jag har tittat på alldeles för många avsnitt av Gossip Girl också.


Men åååårh, jag vill ju också äta sushi-pikachu...

Nu ska jag ha lite confession-time för mig själv. Jag kan inte äta med pinnar. SÄMST! När jag äter sushi i min ensamhet, eller på andra ställen än offentliga, så låtsas jag att jag är en sån liten människa som har maten på bananblad och käkar med händerna. Det är fult, men jag får iaf maten i mig. Med pinnar slutar det med att jag har ris på hela tallriken och det enda jag kan plocka upp med de där nedrans pinnarna är fiskbitarna och den tomma sjögräsen. FÖR DET FALLER INTE IHOP OM MAN PETAR PÅ DET. Jo, riset ska ju vara klibbigt så att det just inte ska falla sönder. Men tro mig; jag kan! 

På restaurang är det jag som, efter otaliga försök med pinnhelvetet, ber efter bestick och känner mig inkompetent. True story.


ingenting

Jo, idag känner jag mig trasig. Mentalt efterbliven och totalt demolerad mun. Brände hela tungan av te och får påhälsning av en visdomstand. SMÄRTA!

Denna helg ska gå åt till ingenting. Alltså jag har planerat att göra ingenting. Första helgen på länge, hade glömt hur grymt det är att göra ingenting.
Ingenting är sjukt underskattat. Jag ska införa en helg varje månad som jag ska göra just: ingenting.

Direkt översatt: ingenting betyder inte ingenting.
Det betyder: ingen utgång, fest eller större tillställning helt enkelt.

Ingenting hade nu passat bättre än ingenting eller kanske ingenting ...om vi kanske ska vara lite internationella också nothing?



Nu är det jag som tittar på Gossip Girl tills jag somnar. Bara så ni vet, min intresseklubb!

i like my beats fast and my bass down low

Sex timmar utav nästan konstant bildredigering så har ni redan fått se några resultat. Nu kommer det sista för kvällen. Screw det där om att skolbilderna var till för skolan. Mina bilder. Sex timmar som jag hade kunnat plugga religion på, inför provet på fredag. Men nej, detta var faktiskt nödvändigt

Det blir en DKNY pressbild till:

fotosesh

Sara och jag gick loss ordentligt i studion i skolan idag. Riktigt bra bilder som reslutat, fett nöjd. Eftersom jag låg galet mycket efter i foto B-kursen, så tvingade jag Sara att vara min modell och bara gå igenom alla uppgifter jag inte gjort. Men nu är det färdigt, läraren behöver inte klaga på mig längre. Haha! Tycker verkligen inte om att fota på skoltid, tar hellre en ledig dag till det och gör färdigt allt på samma gång.

Först var det sånna vanliga studio-bilder; porträtt, halv- och helbild samt profil. Blixtar hit och blixtar dit, blixtar som inte funkar och blixtar som funkar ibland. Det var bara att hoppas på det bästa, fattigt. Tur jag hade lite egna saker med mig som faktiskt fuuungeeeraaade, maha! Eftersom bilderna är menade för skolarbete, så kommer dem så förbli. Får inte göra precis hur jag vill med dem och därför vill jag inte ladda upp dem.
MEN dem som inte ska användas till skolan kan åka upp, som denna:




Förutom porträtt och jaddi, så var det press/reklambilder som skulle fotas. Jag valde DKNY parfymen, Be Delicious ...vilket visade sig vara ett sjukt jävla puckat val. Ovandelen på alla deras flaskor är ju metallfärgade. Katching liksom. Det blev fult, även om resten av bilden blev bra så blev det förstört av ovandelen... 

Och bara för att jag ber om hjälp, alltså hjäääälp mig, så laddar jag upp pressbilden också:

Hur fixar man blänket på ett snyggt sätt? Going desperado!

Och om någon vill veta vad vi ätit idag efter plåtningen, så var det thaaaimat: syklingspet med lis och jodnötsas.

fashionhest som fashionhest

F-f-f-f-fashionhest, fa-fa-fashionheeest. 

Naaah, att blogga om kläder är ju inte riktigt min grej. Men kollage vet jag däremot hur man gör. Detta ska tillslut bli en tavla. Lär ta lång tid, men kommer vara så värt. Det här är alltså The Look!



Alltså, de där bilderna. Vad jag önskar att det var jag som är upphovsman till samtliga. Visst, det är min bild som så, men vafan ni fattar. De är så fina, fantastiska IMO. Menar alltså bilderna med modeller på. Hade det där varit min nivå, då hade jag sovit gott om natten om vi säger så. Okej, kläderna är ju heller iiiinte fula!



När jag hittar bilder bra nog så ska jag fortsätta att fylla. Btw. använder värsta magnet-pappret. Asbra, bara att klippa så stor bit som behövs.

Haha, den som räknar ut vad som finns i Zara-kassen är fan värd en kaka!

RSS 2.0