dag 03 – en låt som gör dig glad

En låt som jag blir glad av... Den som inte blir glad av denna låten har ju något fel i huvudet.


dag 02 – din hatlåt

Det finns ingen låt som jag hatar så hårt som denna låten. UUUUUURH! Popular med Eric Saade och In The Club med Danny är också riktigt när att bli min hatlåt. Meeeen, Like a G6 tar fan priset.

Det gör lite ont att smutsa ner bloggen med denna låten... Ni behöver inte lyssna på den. Nej, gör inteee det.


dag 01 – din favoritlåt

Jag har hittat en såndär töntig list. Ännu töntigare är att jag faktiskt tänker genomföra den.

Så nu kör vi.
Först ut är favoritlåten. Sjukt svårt, jag har så många. Men om jag verkligen måste välja så får det bli: The Fray- How To Save A Life. Den har varit en av favoriterna så länge, så detta är den jävligt värd. Officiellt min favoritlåt.



hot dog

Nej, inte så hot. Sad dog!

Hunden surar i sin tratt, cuz' he's got no balls left.

sweet side of skåneland

Jag tänkte på en sak. Det finns ju så många duktiga ryttare med fina uppställningsbilder, därför tänker jag outa en misslyckad bild.

Edit: ingen jävla bild blev egentligen bra, haha.

...men vad kan man egentligen kräva av ett brunstigt sto, efter en uteritt, och med ordentliga problem med att stå stilla?


Hästen är fin iaf. Dock är jag ett praktexemplar av hur man inte ska sitta och inte ska göra.

tror. jag. är. kär...

THE KOOOOKS ÄR BOKADE TILL SIESTA!

Detta höll på att bli min sista upptäckt och min död. Dock styrde jag upp det och lever fortfarande.

När jag helt random bara bestämde mig för att kolla banden till Siesta, så ser jag att The Kooks är bokade. Utan undantag för detta så multitaskade jag som vanligt, drack te. Eller drack och drack, det var så in i helvetes varmt så jag satt bara och nuddade med läpparna liksom. När sidan laddat och min blick dras till ARTISTER> THE KOOKS, så tar jag i mitt lyckorus en klunk te som jag sedan ännu smidigare, i panik av värmen, sätter i halsen.

Okej då, kanske inte min död. MEN denna upptäckt var smärtsam och om jag inte får se The Kooks (som jag haft en huge crush on sedan fem eller sex år tillbaka), då gör det mer ont i hjärtat än från brännskadorna i min mun just nu... 


nuff' said.


tell him what we said 'bout paint it black

Känner mig både rebellisk och mobbad när jag inte bloggar. Men jag gör inget annat än att plugga. Jag pluggar och är ständigt förbannad. Jag blir arg när jag är stressad, så ett kollektivt förlåt till alla som fått sig en verbal känga... Fast idag är en bra dag, det var det bästa vi kunde konstatera i skolan idag.

Och kamerahelvetet har jag inte fått in på lagning heller. Den ligger här och glor på mig ...nej den skrattar åt mig, en rosa ful liten kamera ligger här och skrattar åt mig. Hur svårt kan det vara att bara lämna in den. DOUH!


Nu har jag bara en enda sak att tillägga, Elliott Smith – Thirteen cover, men whatttttahell.


jävla fan

...nu har min kamera gått sönder. Detta var något jag upptäckte innan en utgång i lördags. Först så undrade vi om det kanske var den lilla boxen som spökade med våra ögon, men icke. Det var kamerafanen som var trasig.
Min rosa lilla kamera blev alltså inte särskilt långlivad.

Jag ska visa vad jag menar:

Ooookej, nu syns det knappt men efter denna bilden blev jag förbannad, haha ...och det är inte mitt fel att fiskjäveln inte städar sitt rum.


En till:

Randigt som ett fingeravtryck och fult som fan... Och det är inte smuts.


Lite till: riktigt rolig helg, igår var jag hemma från skolan och idag lyckades jag att försova mig.
Passade på att träna på morgonen (klockan tio- efter skolan) men idag var det även värsta pensionärs-mötet på gymmet. Njaa, där gick min gräns faktiskt... Har ju alltid tyckt att det varit skönt när där inte är mycket folk, kanske två eller tre tanter då och då, men neeej nu känner jag för att byta gym. Tack gode gud för att jag har kvar mitt kort på Friskis. Jag bara väntade på att de först och främst skulle bli klara med maskinerna och att de sedan skulle plocka upp värsta bullfikan med tanke på att de inte direkt tränade. Små panchisar, ni är söta när ni tränar själva. Men i grupp är ni liiiite läskiga ...eller för sega. Härmed är det jag som fortsätter träna på kvällen.


serendipitet

Jag är inte död. Meeen jag har haft halsfluss, det var smärtsamt och ibland ville jag dö ...tills jag fick penicillin. Världens bästa misstag! Jag kände mig som en överkörd bäver med halsfluss. Precis så uttryckte jag om hur hela mitt sportlov var. Enda personen jag träffade, förutom familjen som tvingades att bo i samma hus med mig, var doktorn. Socialaste lovet någonsin. Eller nej, sista dagen på lovet var jag faktiskt såpass bra att jag kunde dra och rida.

Nu till vad inlägget skulle handla om. Alltså idag har inte varit någon bra dag. Jag har haft bra koll på skolan fram tills idag, för idag bara rasade precis allt. Inte nog med det så gick det även upp för mig att det behövs två händer för att räkna upp vänner som flyttat utomlands. Tvååå händer. Somliga som man bara gillar att hänga med i grupp men även riktigt jävla bra vänner som jag vill ha hem NU, om man får lov att vara en hel del egoistisk.

I vilket fall som helst så flyttade den sista ...for now, i lördags. Hon skaffade blogg, jag fixade design. Haffat världens bästa  bloggnamn också: sarandipitet vem kommer på något sånt liksom? Haha! Än har hon inte skrivit något inlägg, men ni kan ju iaf. titta lite på layouten,och dra lite trafik, maha. Det är simpelt, för jag är ju inte såå jävla bra på det...


Här har vi den absolut sista fikan, med min trogna fikapartner Sara, på skitlänge. I fredags vinkade hon hejdå till mig och hon gör det fortfarande på denna bilden. HA DET AWESOME I LA FRANCE ♥


RSS 2.0