neeeeeeej, die glamourama, diiiie!

Alltså, Glamourama förstör mitt liv ... i alla fall mitt aktiva liv. Hela denna morgonen som jag hade tänkt vara extremt hurtig på, är borta. Och vad har jag gjort? Jo, jag har sett nio Glamourama-avsnitt på rad. Oh my facking goood. Jag skulle redan ha hämtat min dator och då smatidigt ha hämtat en glömd bok i skolan. Ovanpå det borde jag även sitta i biblioteket och plugga, för här hemma blir det absolut ingenting gjort. Sen var det ju det där med teorin till körkortet också... det glömde jag.

Nej, skärpning pronto! Nu drar jag in till stan, hämtar den fula boken, min dator och går och sätter mig på biblioteket och PLUGGAR!

Jag hoppas med hela mitt liv att allting finns kvar på datorn. Är det inte det så dör en liten del av mig. Värst av allt är om mitt PS och alla mina bilder är borta. Musiken bryr jag mig inte för mycket om, det är Spotify's fel.

Man kanske borde få tummen ur och göra en header... nein, jag borde inte ens tänka på det, för nu kommer det vara det första jag gör när jag entrar biblioteket med egen dator innehållande PS. True story.

    


puss


lagom

                              


Idag är det lagom. Efter den jävliga gårdagen så är detta absolut lagom. Ska om fem minuter börja bege mig till skolan, till dagens första och enda lektion. Detta är även lagom efter elva timmars sömn. Men religion it is nu och så här pigg har jag inte varit på riktigt länge. Ikväll blir det körlektion och innan dess så skaaaaa jag ha pluggat teori. Snart gäller det!
Nej, skola var det. Bänkad i salen i mittenkorridoren längst ner och lyssnar på lärarens historier om Abraham, Moses och alla andra, det ska jag nog klara av idag. Nemas problemas.

puss


jag syr

Nu syr jag igen. Egentligen så har jag jääättemycket att plugga, men jag tyckte att mina riktigt illasittande jeans var viktigare. Renovering, stuprör på! Det var de där dumma jeansen som jag skrev om tidigare, "helt vanliga" från Weekday. "Helt omöjliga" känner jag för att döpa om dem till. Nu är de iaf unika, tjoho. Det syns inte, men så mycket som jag sydde om dem så kan inte någon i hela världen ha samma modell. Stuprör it is, men egengjorda från raka som enligt lapparna skulle vara "slim". De var inte slim på mig, inte efter en gångs användning. Nu är jag nöjd.

Labbrapport, jag kräks! Jag vill inte och jag kan inte. Så den tänker jag inte göra på ett tag. Kanske sen, när jag verkligen-verkligen måste.


Detta är dagens roligaste och med tanke på hur trött jag är just nu så kommer jag tycka att detta är hur lågt som helst någon annan dag. Men nuuu är det iaf kul. Jag sprang snabbt

Amatördudes;

Bästa är 2:57


puss


ikväll är det chuck bartowski och jag

Jag har alltid varit en riktig sucker för tv-serien Chuck, vilket de flesta av mina vänner har fått erfara. De har varit duktiga och lyssnat på mitt tjat, kanske för att de har vetat att det någon gång faktiskt kommer att ta slut? Slaviskt streck-tittade jag säsong efter säsong och har nu haft ett rejält upphåll och nästan glömt bort att säsong fyra skulle släppas nu i dagarna. Först med att dra hem programmen är jag inte, faktiskt tre dagar efter dem som var först. Bara av en slump kom jag och tänka på Chuck idag, så jag gick in på youtube.com och kollade trailern för säsong fyra. Helt ensam satt jag när jag tittade och i slutet skrek jag till "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihh", Dolph Lundgren är med! Jag dog, detta kommer bli en bra säsong.

Såhär fem veckor efter min tekniska nedgång på min dator, så har jag lämnat in den. Det var lite jobbigt, sådär så att jag ville dra tillbaka lite och inte släppa datorn när jag skulle lämna över den. Jag har ju inte använt den många gånger sen den gick sönder, bara lagt in bilder för att sen lägga över på min externa hårddisk. Meeeen just idag så började jag ju såklart mecka med bilderna sen bröllopet som jag fotade på. Fyra timmar av min förmiddag la jag på det. Det har varit fredag idag, men det har känts som en söndag. Everyday is like sunday, som Morrisey säger.


Två bilder utav 390 från bröllopet:








Ikväll blir det inte som vanligt. Det blir inte SATC, ikväll blir det CHUUUUCK!

godnatt
puss

when I get sad, I stop being sad and be awesome instead

True story.

Njaäe, men fyfan vad jag har varit effektiv. Jag hade en skitviktig sak att göra idag, oooch jag gjorde det! Färdigt att skickas in typ NU! Fixat och trixat hela tiden sen jag kom hem från skolan vid fyra. Snart Polen igen! Jenny, du har snart ett mail från mig på din mail, okej? mailmailmailmail

För att inte störa i ordningen, så är jag fortfarande kär i Oskar Linnros. Fortfarande trött på skolan. Fortfarande lika sugen på att skippa första lektionen på torsdagsmorgonen. Fortfarande hungrig (var är min knäckemacka när jag behöver den) och fortfarande vaken.

Något som inte är som vanligt är att jag inte är inloggad på face. just nu i skrivande stund. Facebook knasar järnet, jag blir frustrerad över att jag inte kan logga in, men upptäcker samtidigt hur patetiskt jag är när jag får panik på det och bara försöker om och om igen... Trevliga torsdagen.

Riktiga trevligheter sker på lördag däremot. Första utgången som artonåring, det tog arton år att bli just arton men ändå var det för sent för Hanna och Linnea. Sad story. Otrevligare är det däremot att mamma envisas med att vi ska ha brunch för mig, på söööndagen- uuuuh, med släkten istället för den där vanliga släktmiddagen man har när man fyllt år.


OCH just precis här, så har min blogg förvandlats från en vanligt tråkig blogg till en astråkig. Trure story, sad story.



Eftersom min dator fortfarande är paj, så har jag inga bilder eller någonting och inte kommer in på face för att hämta någonting där, så får Barney stå dör kvällens underhållning.

Men nu är det jag som signar ut och går igenom ett okänt antal SATC-avsnitt innan jag ens tänker fundera på att kanske somna.
puss

om vi bara vore något mer, mer än bara nästan lika snygga

(...om du vore mer som hon i Annie Hall.)




Stackars tjej med så dålig kamera, hon har digitalt våldtagit en skönhet.

vafan

Först ska jag klargöra en sak som många andra idag; FAN VAD JAG SKÄMS ÖVER ATT VARA SVENSK, OCH INTE MINST ÖVER ATT VARA SKÅNSK!

Gabriel slängde upp en länk på Face; Sugarplum Fairy- Sweet Jackie. Ooooch jag var tvungen att kommentera.

‎...sweeeeet, sweet jackie, where you gonna hide
when democracy stains your perfect world?



Och nu så glömde jag vad detta inlägget egentligen skulle handla om. Bra. Ja. Jättefint. Super. Nej. Fan...

Nu ska jag göra det nästan omöjliga. Jag ska leta upp en artikel till svenskaföredraget imorgon, som inte handlar om valet. Skitkul. Neeeeeej.

puss

POLEN

Nuuuu, nu typ jättelänge efter så tänker jag ladda upp bilderna. Lite tid i Polen, mycket tid på båten. Okej, bara båtbilder...

Pepp och...


pepp!


Polsk frukost, inte jättepepp.


På väg hem; Simon, Michelle och Jenny- danskar och svensk.


Rysk mössa, svensk och dansk. Polsk toalett.


Lyxhytten jämfört med hytten vi hade när vi åkte dit. Dusch, toalett,
speglar, lampor OCH eluttag till rakapparat om man skulle önska det.
...och Jenny ...oooch hennes rumpa.


Resultatet av för lite sömn och glädjen över lyxhytten. Störda barn.


Deckad tjej!

Så var det, och den tolfte åker vi dit igen. Asså Elin och Jenny <3 Polen

puss

punkt

en döende blogg

I heart NY

Nu såhär ungefär en lagom vecka efter min födelsedag, efter en Polandsresa och några dagar i skolan, så hämtade jag min present från Hanna och Linnea- som numera bor i Frankrike respektive Holland. Av Hannas mamma fick jag ett snyggt inslaget paket i handen, massivt och kompakt! Samtidigt som jag gick tillbaka till skolan, eftersom jag hade sovmorgon, så försökte jag komma på vad detta var; en kartong- check, men vad var det i den... I skolan klarade jag inte längre av tortyren av att inte veta vad det var, så jag öppnade det; it was the madafakkin SATC-box! Jag dog, skrattade och skrek innombords. The Essential Collection, känner mina vänner mig bra eller?

 

Egentligen så hade jag tänkt att lägga upp ett inlägg om Polen, men det får vänta en stund. Jag har fina bilder på Jenny att visa världen, störda (correction: underbara) unge.

Istället tänker jag krypa ner under ett duntäcke, förflytta mig till New York och hänga med Carrie & Co.


puss



hola polandia

Mamma och pappa ...och Jenny, jag lever.


stop motion

Ett sista inlägg innan jag beger mig till färjan till Polen, tillsammans med Jenny.

En ny thing för mig är Stop Motion filmer. Jag är besatt! Samtidigt som jag har foto B i skolan, så har dem som har digitalt skapande det samtidigt, så vi får dela på datorerna. Dem håller på med filmer av olika slag och några gör just Stop Motion filmer. Så jävla snyggt!

Två fullkomligt geniala Stop Motion filmer, så ni förstår vad jag pratar om;

 

 

 

Stop Motion är maaaaaassor av bilder, som sätts ihop till en film.

Nu får Sverige klara sig utan mig.
puss

lite mer än lagom helg

BRA HELG!

Fan, jag hade ett riktigt bra upplägg i mitt huvud innan för detta inlägget. Sen försvann det och jag har ingen aning om vad jag skulle skriva. Så istället får jag skriva en annan sak.
Imorgon åker jag till Polen, rowligt!

Anyways, tack Beata och Alex för en rolig 18års fest. Och Beata, jag är riktigt ledsen för att jag missade min egen födelsedagssång(eller vad heter det egentligen?). Förstår inte hur jag lyckades, haha! 

En bild från kvällen och använder inte min dator så har inte mitt photoshop här, så nu kör vi totalt oredigerat! En ganska orättvis bild, men allt jag har för tillfället.

                   


"Ohshit, hon har inte ens gjort bilden svart och vit!" -Neeeeej, jag har inte kunnat göra det snyggt med Vistas program, annars hade jag gjort det.


Var på Ikea idag och när vi gick runt och tittade på hyllor, sängar, soffor och allt annat så spelades denna låten; James Blunt 1973. Jag hade heeelt glömt bort hur bra den var, eller är! Hela Ikea hade bra musiksmak idag, för efter denna låten spelades America med Razorlight. Denna videon måste vara en utav de bästa live-inspelningar jag har sett på länge.


Nu är det lite pack till Polen och sen är det natt!

puss

arton år och jag har världens bästa kompisar

I love you.

Just nu tittar jag på MTW, My Super Sweet 16 UK weekend break och är inte alls avundsjuk, nej jag är inte avundsjuk! Ooookej, det enda jag är lite avundsjuk är att de får fina bilar... Det är bara bortskämda ungar som har tacky fester. De är dessutom två år yngre än mig, hah. Hade dem haft mina vänner hade jag varit så äckligt avundsjuk, men nu är det så att mina vänner är miiiiina!

Mina vänner är sjukt snygga allihopa, hur snälla som helst, omtänksamma och så jävla bra! Några av befinner sig i andra länder och städer och andra har jag bara någon kilometer bort.

Dem som jag inte har träffat på ett tag och som bor i andra länder är Hanna och Linnea. Er saknar jag så att det gör ont, mest utav tanken på att jag inte kan hälsa på närsomhelst, och när jag fick ett rosa kuvert addresserat från Holland fick jag lite regn i ögat. Jag är i övrigt nästan minimalt känslosam utåt, men på denna fronten när det gäller saknade vänner så har min sköld rostat. Ännu mer regn i ögonen kom när jag såg vad ni gjort i min logg och när jag såg vad ni lagt upp på era bloggar. Ni är så himla fina, älskar er.

Linneas masterpiece. Svart och vitt, precis som jag vill ha det och Hanna satte pricken över i:et och tog färgen lila. TACK!

Det är den elfte september, har det hänt någonting i världen än?


puss


sista dagen som sjuttonåring

Och denna dagen kunde absolut varit bättre. På många sätt och vis. Lite såhär; upp som en sol och ner som en pannkaka. Det började bra med en körlektion på min sovmorgon, och det gick bra, inga problem med det. Sedan var det skapande verksamhet och vi håller på med glas och gör glasskålar (alltså glaaaas-skålar, inte glass-skålar) klarade hela lektionen utan att skära mig tills vi städade undan, då skar jag mig. Bra början, sedan gick det bara utför.

Nästa lektion var foto B, okoncentrerad på ämnet, satt och gjorde ett gammalt högskoleprov istället. Gick riktigt bra på en del, orden. Fick 35/41 på det,men nu är det så att hela provet inte bara handlar om det. Det är en hel del annat också som absolut inte går lika bra. Matten är bara för mig att chansa rakt igenom, för jag fattar ändå ingenting.

När jag kom hem från skolan så tog jag en powernap på lite mer än en timme. Det var säkerligen behövligt, men jag var inte trevlig efter det. Mitt mode á la pain-in-ass, drog till ordentligt efter den där tuppluren. Att väcka mig är som att väcka en sovande björn, jag vill inte äta upp dig men jag vill slå ihjäl dig!

Jag hoppas jävlaridet att imorgon kommer bli en bättre dag, det måste det bli! För sista dagen som sjuttonåring var inte någon höjdare. Artonårsfest imorgon, det måste bli bättre!




En otippad låt från Lady Gaga, blev förvånad men fastnade för den.

Bättre dag imorgon, godnatt förihelvete...

puss

radioactive

Ny låt från Kings of Leon. Otroligt bra och ger mig flashbacks från deras spelning '09, awesome.
En hel del extrapoäng för snygg video också!





puss

jag är världens sämsta på att prova jeans

...och jag hatar det. Efter en dryg timme, närmare likt ett träningspass, av jeansprovning kom jag ut med ett par helt vanliga, svarta, tighta Cheap Monday. Inte visste jag att det finns så många ''helt vanliga svarta jeans''. DET FINNS JÄTTEMÅNGA! Jag som bara trodde att det var att säga "Hej, jag skulle vilja ha ett par vanliga svarta jeans". Icke, Jag fick minst fem par och tre olika storlekar i varje, för alla hade olika passform ...jag ville ju bara ha de gamla vanliga. Nu tänker jag inte köpa jeans på ett tag i alla fall...

Hade annars en riktig mysdag med Isa idag i Lund. När hon gjorde ett prov så drog jag över till Malmö och utövade jeansprovning. När jag kom tillbaka till Lund så var vi hungriga. Och antingen så var Isa tre gånger så hungrig som mig, eller så äter hon bara tre gånger så fort som mig, haha.

Detta är min sista onsdag som sjuttonåring.

puss

fuldag över

Äntligen är denna fuldagen över. Jag hoppas att det var denna fuldagen för ett tag.
Imorgon det Lund och Weekday som är planerat. Inte Malmö i allmänhet, bara Weekday.

mtWTFss

Jag ska ha nya jeans, helt vanliga svarta Cheap Monday. Och jag vet precis vad jag vill ha, därför kommer det att bli svårt. Ett par svarta Cheap Monday har redan funnits i min ägo i fem år, för ett år sen. Införskaffades i Stockholm medan märket inte var allt för känt, för sex år sedan. Aldrig har jag älskat ett par jeans så mycket. Men så en dag så sprack de, det var sorgens dag. Alltså jag var verkligen ledsen på riktigt. De var nytvättade och jag gjorde det berömda "kanske-nästan-påväg-att gå-ner-i-spagat-steget", för att de skulle passa lite bättre. Det hörde "raaaätch" och de var spruckna på två ställen; rumpan och vänster knä. Ledsen som fan och med monster i huvudet som sa "du kommer aldrig komma i ett par 23/32 igen...", så fick jag kasta dem i soptunnan. Anledningen till att de sprack var ju just för att de var för små, jag kunde ju inte ha samma storlek som för fem år innan, är inte det helt uppenbart? Men sprack gjorde de, och det där var både de första och de sista size 23 jag haft.



Nu, ungefär ett år efter denna incident ska jag ta mod till mig och köpa ett par nya. Weekday- you better have the originals left. 
My occasion till att jag kom på att jag ville ha nya CM, är att jag tänkte dissa både kjol och klänning på 18års-festen på lördag (på miiiiiiin födelsedag), Alexandra och Beatas fest. Jag hade i alla fall tänkt ta alla friheter jag hittar och använder ett par nya snygga jeans med skärp, nedstoppad mörkblå siden-linne-blus, pärlaccessoarer och klackar till det. Det ska minsann inte bli någon fuldag!



Lite väl långt inlägg nu för att vara mig, meeeeen nu ska jag gå och lägga mig och titta på Factory Girl, någon Andy Warhol film.
puss


fuldag

Nu har jag exakt tio minuter på mig att skriva ett inlägg innan jag måste springa till bussen.

Idag är en fuldag. Jag vill helst bara gå och lägga mig under täcket igen. Allt är fel, okej inte allt, men för mycket är fel idag. Dock är det rätt med en sovmorgon, men hur glad blir man när man måste vara i skolan en och halv timme innan första lektionen börjar... Tack Skånetrafiken, i love you!
Åter till min fuldag: håret är fult, kläderna känns fel- även om dem kan vara helt rätt en annan dag, men idag är det fel. Sminket är flammigt och fult. HAR JAG SAGT ATT JAG HAR EN FULDAG?

Och just det, idag fick jag se mitt skolfoto och jag har i vanlig ordning även på det lyckats med att bli ful.
Närfan kommer min snyggdag, dagen som allt är rätt? Jag vääääntar!

En sak som är lite bättre är att jag är tre eller fyra dagar ifrån min artonårs-dag. Dock är inte detta lika kul längre nu när Hanna är i Frankrike, Linnea är i Holland och Isa och Viktor har flyttat till Lund. Shape up, Elin förihelvete... Det finns fler, men jag saknar er.

Nu ska jag ägna 700 år till att ta på mig mina Converse... Jag kommer missa bussen ...och då tänker jag återvända till sängen och mitt täcke, pronto. 





puss
 

...scalpel, sister

Vår dator är sjuk, den har fått ett helt stört virus ...och vi som hade antivirus program, pft. Som om inte datoreländet är slut där, min lilla dator har slutat att ta upp internetsignaler. Så just nu använder jag lillasysters dator. Funderar på att göra en liten cup och rymma med den enda fungerande datorn. Dock inte längre än att låsa in mig på toaletten, tills jag blir hungrig. Och påtal om mat så har jag en ny craving; knäckemacka med ost och gurka. Hitintills idag har jag hunnit med att äta fem stycken: frukost, lunch OCH mellis. Ensidig kost is the word for the bird.


Virus, this is only for you!


Förutom att äta knäckemackor och beklaga mig över viruset så har jag jobbat lite med mitt projektarbete och varit på loppis i avsikt för projektarbetet. Vad projektarbetet är, ska jag berätta någon annan gång.

Någon som har ramar att donera för mitt projektarbete? Jag lovar att du får cider och salta pinnar för det.

puss


guess whaa-haa-haat...

...i'm not a robot, a robot.

RSS 2.0